Menu

Over mij

Mijn naam is Kevin Boon, ik ben 31 jaar en ik heb mijn eigen rijschool in Meteren.
In 2014 heb ik de opleiding ‘Rij-instructeur/Rijschoolhouder’ succesvol afgerond. Deze volgde ik aan De Verkeers Academie in Nieuwegein. Eerder heb ik bij de 11e Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Iedereen leert op zijn eigen manier

Iedereen die lessen bij mij volgt, is uniek. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier een auto te bedienen en de verkeersregels toe te passen. Daarom is elk traject voor mij een nieuwe uitdaging. Ik vind het heel mooi om te zien wat je met (een beetje) geduld kunt bereiken bij leerlingen.

Autorijden is meer dan regels volgen

‘Denk in oplossingen, niet in problemen’, is de belangrijkste les die ik mijn leerlingen meegeef. Natuurlijk leer ik ze autorijden en de verkeersregels toe te passen. Maar dan begint het pas. Hoe ga je om met fouten van andere verkeersdeelnemers? Kun je voorspellen wat er gaat gebeuren op de weg voor je? Dit maakt mijn werk als rij-instructeur enorm uitdagend.

Autorijden als je faalangst, autisme of ADHD hebt

Ik ben gecertificeerd om leerlingen met faalangst te begeleiden. Ook heb ik de basiscursus en de gevorderde cursus gevolgd om leerlingen met de diagnose autisme of ADHD te begeleiden richting het rijexamen. Deze cursussen worden verzorgd door de VerkeersAcademie in Nieuwegein, in samenwerking met Spectrum Nederland. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor professionals uit de rijbranche.

Volg een proefles

Meld je aan voor een proefles en zet de eerste stap naar het behalen van jouw rijbewijs. Deze proefles is gratis als je kiest voor een rijpakket. Schrijf je direct online in.

Proefles