Over mij

Kevin Boon

Mijn naam is Kevin en ik ben 32 jaar. In 2014 heb ik de opleiding ‘Rij-instructeur/Rijschoolhouder’ succesvol afgerond. Deze opleiding volgde ik aan De Verkeers Academie in Nieuwegein. Sindsdien geef ik dagelijks met veel plezier les. Eerder heb ik bij de 11e Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Bel nu voor persoonlijk advies:

Eigenschappen

Alle leerlingen zijn uniek. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier een auto te bedienen en de verkeersregels toe te passen. Daarom is elk traject voor mij een nieuwe uitdaging. Ik vind het heel mooi om te zien wat je met (een beetje) geduld en coaching kunt bereiken bij leerlingen.

‘Denk in oplossingen, niet in problemen’, is de belangrijkste les die ik mijn leerlingen meegeef. Natuurlijk leer ik ze autorijden en de verkeersregels toe te passen. Maar dan begint het pas. Hoe ga je om met fouten van andere verkeersdeelnemers? Kun je voorspellen wat er gaat gebeuren op de weg voor je? Dit maakt mijn werk als rij-instructeur enorm uitdagend.

Ik ben gecertificeerd om leerlingen met faalangst te begeleiden. Ook heb ik de basiscursus en de gevorderden cursus gevolgd om leerlingen met de diagnose autisme of ADHD te begeleiden richting het rijexamen. Deze cursussen worden verzorgd door de VerkeersAcademie in Nieuwegein, in samenwerking met Spectrum Nederland. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor professionals uit de rijbranche.

Google Reviews

 • 5 star review  De rij lessen bij Kevin zijn erg prettig. Er wordt goed gecommuniceerd en alles gaat op het tempo dat nodig is 🙂

  thumb Kyra Antonides
  03/02/2021
 • 5 star review  Altijd op me gemak, er is nooit de druk dat ik goed moet presteren. Kevin is altijd rustig in het uitleggen, gaat niet te snel en niet te langzaam. De sfeer tijdens het lessen is enorm goed, niet te formeel en dat maakt dat het ook heel gezellig is om bij kevin te lessen. Hij is enorm duidelijk in wat beter moet en wat al goed gaat en weet precies een les voor te bereiden zodat je snel vorderingen maak. De lesauto is altijd schoon en verzorgt. Ik heb me nog nooit ongemakkelijk of onveilig gevoelt tijdens de lessen. Al met al een hele goede rijschool en een aardige profecionele instructeur die precies weet welke aanpak je nodig heb om snel te snel en goed te kunnen auto rijden.

  thumb Ralph Knobbout
  03/02/2021
 • 5 star review  Betrouwbare en flexibele rijschool en een goede rustige rij instructeur! Een echte aanrader!!

  thumb Elize Onink
  16/12/2015
 • 5 star review  Een geweldige, flexibele rijschool met een goede rij-instructeur! Zeker een aanrader!

  thumb Sam Tieleman
  26/11/2015
 • 5 star review  Geweldig! Betrouwbare rijschool en aardige rij-instructeur!

  thumb Bert van Alphen
  26/11/2015

Blijf op de hoogte!:

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Er is iets mis gegaan met uw inzending, probeer het later opnieuw.