Over mij

Kevin Boon

Mijn naam is Kevin en ik ben 35 jaar. In 2014 heb ik de opleiding ‘Rij-instructeur/Rijschoolhouder’ succesvol afgerond. Deze opleiding volgde ik aan De Verkeers Academie in Nieuwegein. Sindsdien geef ik dagelijks met veel plezier les. Eerder heb ik bij de 11e Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Whatsapp voor persoonlijk advies:

Eigenschappen

Alle leerlingen zijn uniek. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier een auto te bedienen en de verkeersregels toe te passen. Daarom is elk traject voor mij een nieuwe uitdaging. Ik vind het heel mooi om te zien wat je met (een beetje) geduld en coaching kunt bereiken bij leerlingen.

‘Denk in oplossingen, niet in problemen’, is de belangrijkste les die ik mijn leerlingen meegeef. Natuurlijk leer ik ze autorijden en de verkeersregels toe te passen. Maar dan begint het pas. Hoe ga je om met fouten van andere verkeersdeelnemers? Kun je voorspellen wat er gaat gebeuren op de weg voor je? Dit maakt mijn werk als rij-instructeur enorm uitdagend.

Google Reviews

 • Na een enorm slechte ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool ben ik bij Kevin Boon terecht gekomen. Hij heeft me in vrij korte tijd van mijn rijangst afgeholpen. Hij bouwt alles super rustig op en past de lessen echt aan aan jouw tempo en waar jij klaar voor bent. In de auto heerst er een super gezellige en en fijne sfeer. Kevin kan enorm goed inschatten waar je klaar voor bent en waarvoor nog niet. Ik kan het oprecht aan iedereen aanbevelen. Bij Kevin weet je altijd precies waar je aan toe bent en ga je zelfverzekerd je examen in.

  Grayson de Jong Avatar Grayson de Jong
  06/02/2024
 • Ik heb vond de rijlessen super prettig! In de lessen van 2 uur heb je goed de tijd om alles door te nemen en te herhalen. Kevin is super rustig en heel duidelijk.

  Fleur Vlieger Avatar Fleur Vlieger
  01/09/2023
 • Kevin Boon is een top rijschool met een super fijne, rustige rij-instructeur. Alles wordt op jouw tempo gedaan wat ervoor zorgt dat je met volle vertrouwen je examen ingaat!

  Amy van Cuijlenburg Avatar Amy van Cuijlenburg
  09/08/2023
 • Altijd een goede sfeer in de auto en het ging op het tempo dat voor mij het beste was. Dat was heel erg fijn was en zorgde ervoor dat ik met volle vertrouwen in 1 keer m’n rijbewijs heb gehaald! Heel erg bedankt voor de leuke en goede lessen ☺️

  Lynn Kools Avatar Lynn Kools
  24/07/2023
 • Super fijne rijschool met een hele rustige rij-instructeur. Kevin heeft een fijne manier van benaderen wat mij heel erg heeft geholpen om rustig te blijven tijdens mijn rijlessen. In overleg met Kevin toch een faalangst rijexamen gedaan zodat ik een time-out kon nemen als dit nodig was. Heb de time-out uiteindelijk niet nodig gehad en in 1 keer geslaagd!! Nogmaals super bedankt Kevin. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog heel veel leerlingen slagen dankzij jou rustige maar duidelijke benadering 🙂

  Nicole Termeer Avatar Nicole Termeer
  28/06/2023

Blijf op de hoogte!:

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Er is iets mis gegaan met uw inzending, probeer het later opnieuw.