Aanvraagformulier:

Het kiezen van een goede rijschool is heel persoonlijk. Meld je aan voor een vrijblijvende intake rijles, zodat je zelf kan ervaren wat Rijschool Kevin Boon te bieden heeft. Tijdens deze les krijg je inzicht in je eigen vaardigheden. Vervolgens krijg je een persoonlijk advies op maat en weet je direct welk rijpakket het meest geschikt is voor jou.

Whatsapp voor advies:

06 – 23 61 66 89

Of stuur een email:

info@kevinboon.nl

Aanvraagformulier:

Bedankt voor uw inzending, ik neem zo spoeding mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met uw inzending, probeer het later opnieuw.

Google Reviews

 • Ik heb vond de rijlessen super prettig! In de lessen van 2 uur heb je goed de tijd om alles door te nemen en te herhalen. Kevin is super rustig en heel duidelijk.

  Fleur Vlieger Avatar Fleur Vlieger
  01/09/2023
 • Kevin Boon is een top rijschool met een super fijne, rustige rij-instructeur. Alles wordt op jouw tempo gedaan wat ervoor zorgt dat je met volle vertrouwen je examen ingaat!

  Amy van Cuijlenburg Avatar Amy van Cuijlenburg
  09/08/2023
 • Altijd een goede sfeer in de auto en het ging op het tempo dat voor mij het beste was. Dat was heel erg fijn was en zorgde ervoor dat ik met volle vertrouwen in 1 keer m’n rijbewijs heb gehaald! Heel erg bedankt voor de leuke en goede lessen ☺️

  Lynn Kools Avatar Lynn Kools
  24/07/2023
 • Super fijne rijschool met een hele rustige rij-instructeur. Kevin heeft een fijne manier van benaderen wat mij heel erg heeft geholpen om rustig te blijven tijdens mijn rijlessen. In overleg met Kevin toch een faalangst rijexamen gedaan zodat ik een time-out kon nemen als dit nodig was. Heb de time-out uiteindelijk niet nodig gehad en in 1 keer geslaagd!! Nogmaals super bedankt Kevin. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog heel veel leerlingen slagen dankzij jou rustige maar duidelijke benadering 🙂

  Nicole Termeer Avatar Nicole Termeer
  28/06/2023
 • Als je snel je rijbewijs wilt hebben, moet je bij Kevin Boon zijn! Kevin zelf is echt geweldig als rij-instructeur en legt alles heel goed uit.

  joep timmer Avatar joep timmer
  20/06/2023

Blijf op de hoogte!:

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Er is iets mis gegaan met uw inzending, probeer het later opnieuw.