Menu

Lessen met autisme of ADHD

Heb jij autisme of ADHD? Ik heb een plaats vrij voor jou achter het stuur. Mijn rijschool is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD. Ik help je stap voor stap richting je rijexamen.

Krijg overzicht met de digitale voortgangskaart

Leerlingen met autisme of ADHD vinden het fijn als de rijlessen duidelijk en concreet zijn. Ik weet er alles van. Mijn rijschool is gecertificeerd om jou te mogen begeleiden. Structuur staat voorop in mijn lessen. Voordat je begint, krijg je van mij een digitale voortgangskaart. Hierop staan alle vaardigheden die je moet beheersen om veilig en verantwoord deel te kunnen nemen aan het verkeer. Op deze manier weten jij en ik wat je al kunt, waar we extra tijd aan moeten besteden en wat we nog moeten behandelen. Na elke les werken we deze kaart bij. Als je ouder(s) of begeleider(s) hier behoefte aan hebben, breng ik ze op de hoogte van jouw vorderingen.

Klaar voor je rijexamen

Als jij er klaar voor bent, vragen we bij het CBR je examen aan. Soms is het nodig om eerst een rijtest te doen. Met deze rijtest stelt het CBR vast of je de auto op een veilige en verantwoordelijke manier kunt besturen. Om deze test te mogen afleggen, is er een onderzoek nodig door een medisch specialist. Het CBR bepaalt wie dit onderzoek uitvoert. Na deze rijtest ben jij klaar voor je examen.

Volg een proefles

Meld je aan voor een proefles en zet de eerste stap naar het behalen van jouw rijbewijs. Deze proefles is gratis als je kiest voor een rijpakket. Schrijf je direct online in.

Proefles